torsdag 14 juni 2012

Protestera mot krigsdemonstrationen på lördag (imorgon)


NATOs vänner kommer att demonstrera på Sergels torg på lördag mellan 14 och 16. Tanken är att de skall uppmuntra NATO-länderna att gå till fullskaligt anfall mot Syrien. Miljoner liv står i förlängningen på spel. USA och dess medbrottslingar har direkt eller indirekt dödat miljoner i krigen i mot Afghanistan, Irak och Libyen m.fl. Nu vill de bomba sönder ännu ett land för att "rädda barnen". "Hur länge skall omvärlden vara passiv" skriver krigsanhängarna nedan. Det är precis samma falska resonemang som de använde inför anfallet mot Libyen och 50,000 dödades som ett direkt resultat av NATO-anfallet.

Kriget i Libyen fortsätter i full skala och amerikanska företag väller in och resurserna kommer att flöda fritt ut landet och öka rikedomarna hos eliten i USA. Som en följd av kriget är Libyens ekonomi och infrastruktur sönderslagen. Det svenska utrikesdepartementet rapporterar: "Det lokala hälso- och sjukvårdsläget är svårt på grund av stor medicin-, resurs- och expertbrist. Vatten- och elektricitetsbrist på vissa orter försvårar läget.". Vad innebär detta för befolkningen? Hur många dör varje dag på grund av att NATO har slagit sönder landet? De enda som är verkligt fria nu i Libyen är storbolagen som kan exploatera landet som aldrig förr. Den svenska staten är i praktiken en del av NATO och deltog aktivt i krigsinsatsen. Har inte alla krigshetsare som stod bakom kriget mot Libyen blod på sina händer? Nu vill de att samma sak skall hända med Syrien. De som leder demonstrationen imorgon är NATOs medbrottslingar i det pågående kriget mot Syrien.


Vi måste säga som det är: Satans mördare!

"INTERNATIONELLA SOLIDARITETSDAGEN MED SYRISKA FOLKET!
Från början har regimen i Syrien valt ett brutalt sätt att krossa oppositionen och de fredliga demonstranterna. När omvärlden inte reagerat på ett starkt och enat sätt så forsätter regimen på ännu brutalare sätt, vi började bevittna massaker efter massaker där flesta offren är barn.
Barnen i Syrien grips, torteras, avrättas och används som mänskliga sköldar enligt den senaste FN rapporten.
Hittills har 16321 personer dött varav 1226 barn och 1550 kvinnor.
Hur länge ska omvärlden vara passiv? Den syriska regimen måste omedelbart stoppa dödandet av det egna folket på gator, i bostadsområden, förhörslokaler, häkten och fängelser.
Vi ska samlas den 16 juni och protestera mot de massakrer och dödandet som syriska folket utsättas för. Kom och visa ditt stöd!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar