lördag 29 september 2012

Kom-ihåg-lista för regimskifte


Om du är missnöjd och vill ha bort en regim någonstans, så är här en kom-ihåg-lista. En manual helt enkelt.

a) Det viktiga förarbetet. Dina agenter letar upp lättpåverkade personer och gör dem lagom beroende, och de tar sig in i, eller skapar själva, grupper. Du får en bas för framtida behov.
b) När det blir dags. Missnöje finns alltid någonstans, stort eller litet, i stora eller små frågor. Utnyttja missnöjen, elda på och var mycket aktiv om missnöje kan utvecklas till uppror.
c) Om det behövs, låt kontakter smuggla in vapen och legosoldater. Nu ökar våldet i landet.
d) Terrorister och legosoldater ordnar massakrer. Dina agenter anklagar regimen för massakrerna, eller anklagar regimen för att inte upprätthålla säkerhet, eller bådadera.
e) När situationen i landet har blivit riktigt svår, så ber agenter och quislingar omvärlden att ingripa militärt. Nu kan den vara här, din möjlighet.

Kort sammanfattning:
Förbered dig. När det blir dags, skapa en mycket svår situation så att agenter och quislingar kan be omvärlden att ingripa.

Man kommer att tänka på Syrien.

/Björn Backengård

1 kommentar:

  1. Sverige vore väl en bra nästa munsbit för USA. Enligt Ordfront tycker de amerikanska flygbefälen att har det varit jättebra att träna i Lappland, där de kan flyga hur lågt som helst (till priset för samerna att renarna flyr i panik och skingras).
    Eftersom svenskarna i allmänhet är emot Nato och för en fortsatta neutralitetspolitik, vore det väl kanon om man kunde skilja Norrland från resten av Sverige och sen bygga en gigantisk amerikansk militärbas i Lappland. Bara för några missnöjda norrlänningar att sätta igång alltså.

    SvaraRadera